Jodenhaters.

Arabieren in Nederland zijn Jodenhaters omdat ze zich vereenzelvigen met alle andere Arabieren, onder andere hun broeders die in het Heilige Land wonen en zich daar Palestijnen noemen.
Nationale staten als Marokko of Syrië zijn een uitvinding van het Westen en op een staat Palestina zit geen Arabier te wachten. Arabieren beschouwen zich als één natie en daarnaast en daarboven als de belijders van één geloof. Daarbij is het niet nodig dat men zich strikt aan de voorschriften houdt van dat geloof. Vijf keer per dag bidden in de voorgeschreven houding en geld aan de armen geven en zo. Ook als je het niet doet blijf je lid. Lid zijn van het geloof betekent vooral tot de gemeenschap horen en het geloof nooit hebben afgezworen. Meer is eigenlijk niet nodig. Wie het afzweert roept een doodstraf over zich zelf af, dus dat doen er niet veel.
De gemeenschap der gelovigen is als het ware de vrucht en het geloof is de kern. De mensen die zich wel strikt volgens de regels gedragen houden de kern in leven en oefenen een vorm van gezag uit over de rest.
De moslims zijn van mening dat het Heilige Land deel uit maakt van de Dar al Islam en dat het hun door de Joden is afgenomen,. Dat is onzin natuurlijk, want de Joden hebben het gewoon teruggepakt, maar zo denken ze in het Midden Oosten nu eenmaal. Het land is in de eerste plaats van de Joden en in de tweede plaats van de christenen. Arabieren horen er niet, die horen in Arabië, zoals de naam al zegt.

Als we de joden in Israël en elders op de wereld definitief willen beschermen dan zullen we wat moeten verzinnen om de kern van het mohammedaanse geloof terug naar Arabië te krijgen.
Het minarettenverbod in Zwitserland was vooral symbolisch bedoeld. Ik denk dat we verder moeten gaan en de vrijheid van geloof moeten vervangen door een vrijheid voor alleen nette religies. Daarvoor moeten we niet kijken naar wat de stichter van zo’n geloof ooit bedoeld heeft, want Mohammed houd ik nog voor een redelijk fatsoenlijk mens. Men moet kijken naar wat zijn volgelingen ervan gebakken hebben en bij de moslims is dat niet meer fatsoenlijk. Geloof, waarin geweldgebruik aan de orde van de dag is, stamt niet van God. Een religie als de islam brengt daarom de mensen niet in het paradijs. Niet alleen de gelovigen zelf maar ook al die anderen die niet gelovig zijn maar die wel met moslim gelovigen van doen hebben. Kijk naar Syrië waar de soennitische moslims in opstand zijn gekomen en hun andersgelovige medeburgers in een bloedige burgeroorlog proberen uit te moorden. Ik meen daarom dat de islam als geloof beperkt moet worden tot Mekka, Medina en de rest van Saoedie Arabië.
Dat zou inhouden dat we een manier moeten verzinnen om alle Arabieren die ergens anders wonen te bewegen om een enkele reis hadj te maken naar dat land. Als alle Arabieren een maal binnen de Saoedische grenzen verkeren gaat de deur op slot en laten we het verder aan hun Allah over.

Hoe de Turken en andere moslims daar tegenover zouden staan weet ik niet. Maar ze hebben natuurlijk altijd de keus om zich bij de rest van de soennieten in Arabië aan te sluiten.

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .