De kinderombudsvrouw.

De kinderombudsvrouw vindt  dat de Nederlandse overheid de kinderen van IS strijders, die uit Nederland naar Syrië  vertrokken zijn, terug moet halen naar Nederland. Die kinderen kunnen er volgens haar niets aan doen dat hun ouders zo uit de bocht gevlogen zijn.

De Nederlandse overheid houdt deze boot wat af en dat lijkt me terecht. In de eerste plaats gaan ouders over kinderen en overheden alleen in noodgevallen, als de ouders verstek laten gaan. In de tweede plaats zal het in de meeste gevallen onmogelijk blijken de kinderen terug te halen zonder tegelijk ook de ouders mee terug te nemen naar Nederland. En of we op de terugkomst van IS ouders zitten te wachten, dat lijkt me niet. Good riddance of bad rubbish is meer de gedachte  die bij je opkomt.

Deze oproep van de ombudsvrouw is overigens wel een goed voorbeeld van de manier waarop de Nederlandse overheid ons opgescheept heeft met een islambevolking van een paar miljoen mensen, die weigeren om hier te integreren, die op onze kosten  hier zijn komen wonen en die het criminaliteitscijfer van Nederland fors omhoog gekrikt hebben.

De achterliggende gedachte is geloof ik dat alle mensen gelijk zijn en dat Arabieren en Afrikanen dezelfde rechten hebben om hier te wonen als de afstammelingen van de Hollanders die dit land aan de zee onttrokken hebben.

Persoonlijk vind ik dat onzin. Wij, de gewone mensen die hier thuis horen en die, net als onze voorouders, onderdeel uitmaken van de Nederlandse samenleving, hebben geen behoefte aan de aanwezigheid van vreemde volksstammen, die een andere taal spreken en er onaangename gewoontenop na houden. Mensen die we nooit gevraagd hebben om hierheen te komen en die als bevolkingsgroep een last vormen i.p.v. dat ze toegevoegde waarde hebben.

Als we een referendum zouden houden over de vraag of  we de immigranten uit moslimlanden hier moeten houden of ze terug moeten sturen naar waar ze vandaan komen, dan denk ik dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders er voorstander van zou zijn ze terug te sturen. Vreemden, die wel geïntegreerd zijn, kunnen dan met behulp van een garantie van een Nederlandse werkgever of van Nederlandse kennissen en vrienden hier blijven, maar ruim meer dan een miljoen parasieten raken we dan kwijt.

Mensen als deze ombudsvrouw lijken geen idee te hebben van de aanzuigende werking die de ontvangst van vreemdelingen hier heeft op hun landgenoten. Als de immigratie naar Europa door blijft gaan, dan zijn er potentieel nog een paar miljard nieuwe inwoners te verwachten in Noord West Europa en het is nu al zeker dat dit op den duur alleen tot bloedbaden kan leiden.

Verreweg het verstandigste zou het zijn om de immigratie nu te stoppen en bovendien iedere immigrant die zich schuldig maakt aan asociaal gedrag het land weer uit te werken. Dat zal moeilijk genoeg zijn, maar vast staat dat het nu minder moeilijk zou blijken dan over twintig of dertig jaar als hun aantal nog veel groter gaat worden, omdat we nu niets doen.

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.