Stoppen en dan baggeren.

Vandaag zijn er aanslagen gepleegd op de Belgische luchthaven Zaventem en in twee Brusselse metro stations in de buurt van de Euro gebouwen. Er is sprake van tientallen doden en navenant veel gewonden.
Het lijkt me niet langer te ontkennen dat we om de rust in Europa terug te krijgen een majeure poging moeten doen om van de moslimwijken af te komen in de Europese steden. Het zijn die wijken en het is de daar levende moslimcultuur die de bron zijn van praktisch alle geweldsincidenten van de laatste jaren. Dat geldt voor Frankrijk, België, Duitsland, Engeland en Zweden en voor alle andere West Europese landen, zij het daar misschien in wat mindere mate.
Ook in Nederland wordt – meer onder de bevolking dan door de overheid of de media – druk geklaagd over het geweld van moslimzijde, maar vergeleken met veel Europese buurlanden valt het hier eigenlijk allemaal nog wel mee. Wat het aantal doden betreft dan. De criminaliteit vanuit de moslimwijken slaat alles wat we hier sinds het ontstaan van de Nederlandse samenleving hebben meegemaakt.
Er is alle reden om in Europa en, als dat niet kan, in Noord Europa al het andere opzij te zetten en de overheidsaandacht nog maar op een ding te richten: het verwijderen van de moslimcriminaliteit uit ons midden.
De aanpak van dit probleem vereist een ruimere visie dan de gemiddelde Europese regering op kan brengen. Het idee om de stroom moslim migranten tot staan te brengen aan de grens tussen Turkije en Griekenland heeft de laatste dagen veel aandacht gekregen. Het is inderdaad duidelijk dat die stroom tot staan moet worden gebracht wil je ooit het migratie probleem kunnen oplossen maar het is ook onvermijdelijk dat het gevolg van een stop in Griekenland vooreerst alleen maar zal betekenen dat de stroom zich verlegt.
Ik zou inschatten dat Lampedusa dit voorjaar en deze zomer de hoofdpoort gaat worden van Europa, maar er zijn nog hele reeksen andere mogelijkheden in het Middellandse Zee gebied. Twee maatregelen lijken me onvermijdelijk. De eerste is het afsluiten van de moslimlanden van Europa met alle daarvoor geschikte juridische, economische en militaire middelen. Ten tweede lijkt het onvermijdelijk dat we buiten het bewoonde deel West Europa centra gaan bouwen waar ongewenste vreemdelingen geïnterneerd kunnen worden.
Het zou dom zijn om de omvang van een dergelijke operatie te onderschatten. Zij zal de omvang hebben en de kosten meebrengen van een wereldoorlog, maar ze is noodzakelijk. Zolang we hier wijken houden met moslimcultuur en een daaraan verbonden criminaliteitsniveau, zal er geen toekomst zijn voor onze kleinkinderen.

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in europa, geloof, Midden Oosten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Stoppen en dan baggeren.

  1. Guus Bierman zegt:

    En wil je de stroom van vluchtelingen op zee tegen houden moet je Rusland erbij betrekken . Daar moet dan maar dat hele gedoe van de Oekraïne in de ijskast gezet worden ,nieuwe grenzen maken in Oost Oekraïne dan heb je rust daar . Dan een kordon van marine schepen langs de Noord Afrikaanse kust van Egypte tot West Marokko laten patrouilleren en ook de Bosperus .Boten terug zenden ,zijn het gammele scheepjes voorzie ze van betere, zoals Australië .maar ze moeten terug ! Ik denk dat Obama en zijn Democratische partij bakzeil zullen halen wat betreft hun standpunt t.o.v. Rusland nu dat de hete adem van Trump in hun nek blaast .
    Turkije uit Nato en die Dictator geen miljarden geven want als je de stroom tegen houdt dan zoekt hij het maar uit met zijn Arabische vriendjes en hoeven we ons daar niet voor in te zetten en verder nooit maar ook nooit in de EU .
    Is dat Human ? Natuurlijk niet maar waar staan we nu . DE EU bereikt niets en al dat gepraat van die mannetjes met die lachbek van een liegende Rutte komt niets van terecht . Nee maak je druk over Wilders met dat show proces .Deze man heeft het de laatste tien jaar voorspeld en gewaarschuwd en zie hij heeft gelijk en dan moet hij nog zijn pleidooi houden tegen over die rechters die als zout zakken op hun stoel zaten . Een gotspe en in de tussen tijd moorden ze in West Europa . Nergens in enig Westers land staat in de wet dat je armen ,benen en hoofden mag afhakken . In de islamitische landen staat het er wel in en zo doen ze het al voor 1500 jaar !
    Europa kom tot actie en zet linkse politieke correctheid opzij tot dat je het zaakje geklaard hebt !

  2. K1 zegt:

    En dat alles vindt plaats uit naam van geloof. Bah! Ik was altijd tamelijk links van politieke kleur, maar sinds vooral de PvdA zich als marionet door de islam gebruiken laat, ben ik het steeds meer met Wilders eens. Anti-islam dus. Omdat ik ook wel vind dat er niet gegeneraliseerd mag worden, vind ik dat alle – ophitsende – uitingen van geloof in het openbaar aan banden gelegd moeten worden. Vrijheid van godsdienst mag nooit en te nimmer uitmonden in haat als tegenwoordig getoond! Ik trek meer en meer naar de filosofie van The Four Horsemen toe. Ook heb ik nu – had ik eerst niet – veel waardering voor onze eigen Wladimir Arn, die – weliswaar in een verder fictieve context – pleitte voor een religieus-neutrale staatsvorm in heel Europa. Nu begrijp ik ook waarom de gewaardeerde islamoloog Hans Jansen zich bij de PVV aansloot, die zag deze vorm van holocaust al lang aankomen. We waren Charlie, las ik elders op het net. We waren Parijs. Nu zijn we Brussel. Maar als we links haar islamkontenlikkende gang laten gaan, dan zijn we straks ook Lissabon, Rome, Madrid, Den Haag, Maastricht, Lyon, Kopenhagen, Oslo, Berlijn, Frankfurt, Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Malmö, Göteburg, Köln, Dortmund, Praag, Luik, Antwerpen, Bern, Genève, Basel, Zürich, Glasgow, New York, L.A., Chicago, Dublin, Londen, Milaan, en noem alle Westerse steden van belang maar op. En Vaticaanstad, laten we die vooral niet vergeten, want “geloof” maar dat het daar ook gaat spoken!

Reacties zijn gesloten.