Een snel groeiend probleem.

Het is merkwaardig dat de West Europese landen zich nog steeds niet gezamenlijk bezinnen op een efficiënte manier om van de ongewenste Afrikaanse en Arabische immigratie af te komen. De bevolking, dat blijkt uit iedere enquête, heeft schoon genoeg van het groeiende aantal etnische wijken in de steden. De minderheden houden vast aan hun eigen leefwijze en de jongeren onder hen verwerven zich – naast hun sociale uitkeringen – extra inkomen via straatroof.

Je moet stekeblind zijn om niet te zien dat bij een aanhoudende stroom van dit soort immigranten er vroeg of laat burgeroorlogen zullen ontstaan. De kans dat we nu al een soort burgeroorlog zouden krijgen als we proberen de immigratie te stoppen en criminele immigranten het land weer uit te werken, is levensgroot. Maar duidelijk is ook, dat hoe langer je wacht, hoe groter het probleem zal worden.

De maatregelen die je zou moeten nemen liggen eigenlijk wel voor de hand. Je zou om te beginnen leden van etnische minderheden moeten verwijderen uit het leger en de politie. Je zou schepen moeten bouwen die als detentie centra zijn ingericht. Je zou tezamen met alle betrokken landen een opvangcentrum moeten inrichten ergens in Afrika en de delinquenten daarheen verschepen. Je zou hetzelfde centrum moeten gebruiken voor de opvang van toekomstige stromen immigranten.

Dat hier niet over gedacht wordt of in elk geval niet openlijk wordt gediscussieerd, komt omdat in de eerste plaats onze elite de ellende die aan de massa-immigratie is verbonden niet aan den lijve ondervindt. De mensen uit de volkswijken, zoals bijvoorbeeld Slotervaart en Osdorp, die intussen weggetrokken zijn naar randgemeenten als Purmerend en Almere, hebben het wel ondervonden, maar die vinden geen gehoor bij de politiek. De elite vindt het een kwestie van moraal en fatsoen om de immigranten op te vangen en van huisvesting en inkomen te voorzien. Als je dat zelf weinig kost, omdat zowel de huisvesting als de sociale uitkeringen vooral ten koste gaan van de mindere bedeelde autochtonen, heb je gemakkelijk praten, vindt het grote publiek. En dat heeft gelijk.

Wat onze elite doet is dom. Ze sluiten de ogen voor de problemen van de gewone mensen, maar ze zien daarbij niet onder ogen dat als we nu niet iets doen het probleem over enige tientallen jaren onoplosbaar zal zijn geworden. We moeten nu verdere immigratie stoppen en middelen zien te  vinden om van de criminele minderheden af te komen, voor het straks meerderheden zijn geworden.

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .