De Von der Dunks.

Wanneer ik een zoon had als Thomas von der Dunk zou ik niet snel iemand anders een blaaskaak noemen. H.W. von der Dunk, die dezer dagen overleden is,  deed dat zes jaar geleden t.a.v. Thierry Baudet op 29/12/12.

Hij refereerde daarbij aan het scheldartikel van Bregman tegen Baudet in de Volkskrant van twee dagen eerder. Zijn betoog was geen haar beter dan dat van Bregman. Het kwam ook neer op schelden en argumenten ad hominem, zonder dat er iets werd toegelicht. Hij noemde Baudet neonationalistisch omdat die niets ziet in de federalisering van Europa en hij vindt Baudets ideeën ultra rechts. Hij vermoedt zelfs dat ze op nationale zelfmoord zouden neerkomen, als ze werden uitgevoerd. Wat moet je nu met zo’n verhaal?

Het is slecht gesteld met het intellectuele niveau in Nederland als emeritus hoogleraren en redacteuren van serieuze kranten menen dat ze een discussie over de toekomst van de Europese samenwerking kunnen afdoen met het diskwalificeren van andersdenkenden zonder daar een enkel zinnig argument voor aan te voeren.

 

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .