Moslims weg.

Wie en wat Joden zijn, is niet zo moeilijk vast te stellen. Die mensen werden overal waar ze woonden vroeg of laat vervolgd en wie geen Jood was noemde zich zeker niet zo. Israëli’s zijn mensen die zich Joden noemen en die in Israël wonen.

Wat Palestijnen zijn is veel lastiger. Ze hebben in Israël geprobeerd uit te zoeken waar al die mensen, die zich tegenwoordig Palestijnen noemen, vandaan kwamen en dat is ze niet echt gelukt. Wel staat vast dat in Palestina rond 1900 300.000 mensen woonden waarvan 80% moslim was. Dat zou je de echte Palestijnen kunnen noemen. De rest van de bevolking was toen christelijk of joods. Die 24000 moslims van 1900 kunnen moeilijk de tien miljoen Palestijnen van tegenwoordig hebben opgeleverd. In het Midden Oosten bestaat dan ook de overtuiging dat het er, zonder al het geld dat we aan ze besteden, aanzienlijk minder zouden zijn.

Wij gaan er hier van uit dat Palestijnen, die in Gaza opgesloten zitten, niets liever willen dan hun vrijheid krijgen in Saoedi Arabië, maar dat is niet zo. De Saoedi’s zijn niet van plan de zorg voor de ‘vluchtelingen’ over te nemen. Als ze er al zouden worden toegelaten, zouden ze moeten werken voor de kost en dat vooruitzicht schrikt ze af.

De niet-Arabische landen in andere delen van de wereld zien niets in Arabische immigratie. Na de ervaringen die we hier in Noord West Europa met moslims hebben opgedaan is ook wel duidelijk waarom. Te grote groepen moslims klitten hier aan elkaar, werken niet of nauwelijks en leven van de criminaliteit.

Progressieve landen als de Scandinavische, waar de moslims ooit met open armen zijn ontvangen willen nu niets liever dan weer van ze afkomen. In de grote steden zijn de moslimwijken no-go area’s geworden en de moslims nemen een groot deel van de criminaliteit voor hun rekening. Het is allemaal nog veel erger dan er in de openbaarheid komt. Overheden schamen zich over hun gebrek aan controle en proberen om de Unfug zoveel mogelijk buiten de publiciteit te houden. Ook Duitsland heeft veel moslims, maar dat zijn in meerderheid Turken. Die werken gemiddeld harder dan Arabieren en zijn ook minder crimineel. Maar ook in Duitsland is niemand blij met het hoge percentage moslim immigranten.

Arabieren en Afrikanen hebben hoge reproductie cijfers en het ziet er niet naar uit dat de immigratiestroom uit die contreien snel op zal drogen. Als we Europa bewoonbaar willen houden voor onze kleinkinderen zullen we instroom moeten stoppen en een flink deel van de immigranten weer Europa uit moeten krijgen.

Dat is geen prettig vooruitzicht, want de vreedzame cultuur, die hier sinds de tweede wereldoorlog heeft geheerst zal daar zeker een deuk bij oplopen. Maar het is kiezen tussen twee kwaden en een aandeel van de moslimbevolking van meer dan twee procent is zeker het grootse van de twee.

 

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .