Hoe stoppen we de immigratie?

Van alle Europese landen is Hongarije de enige die effectieve maatregelen heeft genomen tegen de toevloed van immigranten uit Afrika en Arabië: de grenzen dicht en een solide bewaking.

Maar zolang de bevolkingsgroei in de emigratie landen op het tegenwoordige peil blijft en de westerse landen noodhulp blijven geven waar dat nodig is, zal ook de bevolkingsgroei en de emigratie daar aanhouden.

Ik hoorde vanochtend op het nieuws dat Malta en Italië gisteren een boot met vluchtelingen landingsrecht hadden geweigerd en terug de zee op hadden gestuurd, waar ze nog steeds schijnen rond te dobberen. Ik ben benieuwd of nu een ander Europees land het vaartuig wel toe zal laten en zo niet, waar het dan uiteindelijk terecht zal komen. De landen van herkomst weigeren dat in het algemeen en Libië is geen functionerend land meer. Dat land is verdeeld in drie stukken die ieder een eigen roversbende hebben, die er de lakens uitdeelt.

Als de westerse landen er werkelijk iets aan willen doen dan zullen ze gedwongen sterilisatie programma’s moeten doorvoeren of ergens buiten Europa voor nieuwe huisvesting moeten zorgen voor het geboorteoverschot in Afrika. De enige plek waar dat zou kunnen is in de Sahara, dat enorme lege gebied in het Noorden van het continent. Daar zouden havens kunnen worden aangelegd en huizen gebouwd plus commerciële gebouwen, waar de migranten kunnen worden opgevangen.

Dat zou een fantastisch grote operatie worden, heel erg duur ook, maar het lijkt de enige manier te zijn om op redelijk humane wijze de migratie naar Europa te blokkeren. Bovendien zouden we dan ook ruimte creëren om de al aanwezige immigranten weer kwijt te raken. We zouden een enkele reis naar dat nieuwe oord kunnen aanbieden aan iedere immigrant die in het criminele circuit is terecht gekomen of die leeft van de bijstand en andere sociale voorzieningen, met stopzetting van alle verstrekkingen die Europa op het moment zo aantrekkelijk maken voor allochtonen.

Wat niet iedereen schijnt te weten is dat we behalve al die niet-westerse immigranten hier ook nog grote aantallen Europese immigranten hebben wonen, waaronder ruim honderdduizend Polen. Maar kennelijk integreren die beter dan de Arabieren en Afrikanen en hebben we er alleen maar last van als het jongeren zijn, die geconcentreerd ergens in de landbouw werkzaam zijn en dan als groep wel eens ruzie zoeken, zoals jongens van die leeftijd dat vaker doen.

Europese immigranten schijnen we wel te kunnen verwerken al blijft ruim zeventien miljoen mensen wel erg veel voor een land van amper 40 duizend vierkante kilometer.

Als we van alle kwaden kiezen voor het minste dan zal het neer komen op het integreren van de Europeanen en het verwijderen van de Afrikaanse en Arabische immigranten; hoe sneller hoe beter. Dat kan alleen zonder grote ongelukken, als we hun het vertrekken aangenaam en het blijven onaangenaam maken. De kosten daarvan zullen enorm zijn, iets in de orde van grootte van een wereldoorlog, maar de kosten en de misère die het gevolg zullen zijn van er niets aan te doen zijn nog groter.

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in allochtonen, Geen categorie. Bookmark de permalink .