Remigratie.

Wilders had nooit zoveel stemmen gekregen als een meerderheid van de bevolking het niet op één punt met hem eens was geweest: onze overheid heeft een onverantwoord grote immigratie van ongewenste vreemdelingen toegelaten.
Niemand in Den Haag, ook Wilders niet, heeft zich in het openbaar ideeën gemaakt over de vraag hoe we verdere immigratie kunnen stoppen en hoe we van al die ongewenste vreemdelingen af kunnen raken. Ongewenst zijn ze niet vanwege hun afkomst. Ongewenst zijn ze omdat ze niet integreren en er een abjecte godsdienst op na houden. Ongewenst zijn ze ook omdat het er te veel zijn geweest in een te korte tijd en ze geconcentreerd in hun eigen wijken wonen in onze grote steden.
Van ze afkomen zal betekenen dat we samen met de andere Noord Europese landen, die met hetzelfde probleem zitten, het besluit moeten nemen om de moslim sub-samenlevingen Europa uit te werken.
Vervolgens zullen we moeten besluiten waar we met ze moeten blijven, want terug naar de landen waar zij of hun ouders en grootouders vandaan komen, dat is om allerlei redenen geen optie. Tenslotte zullen we de plek waar we ze heen brengen goed moeten inrichten en het transport erheen op een humane manier moeten regelen.
Dit is een zo groot en zo dringend probleem dat, als we het goed aanpakken, we aan andere dingen de eerste decennia niet toe zullen komen.
In de meeste van onze buurlanden bestaan, net als hier, voor- en tegenstanders van de immigratie. Wat je eigenlijk nergens vindt zijn mensen die beseffen dat dit al een gepasseerd station is. Dat we niet meer anders kunnen, willen we een burgeroorlog op termijn vermijden, dan kiezen voor remigratie van de moslims uit de volkswijken van onze grote steden.
Het is een illusie om te menen dat het islam geloof zich aan zal passen aan de normen en waarden die hier gelden. Het is daarnaast een illusie om te menen dat remigratie zal lukken zonder dwang.
Onder dwang is hier te verstaan het wegnemen van alle voordelen die de immigranten hier genieten en die ze ertoe hebben gebracht om hierheen te komen. U moet dan denken aan uitkeringen, huursubsidies een gedoogbeleid voor zover ze hun uitkeringen aan vullen met de opbrengsten van roof en andere misdrijven. Een gedoogbeleid ook voor zover ze geen opleidingen volgen en niet hun best doen om aan werk te komen.
Een van de moeilijke problemen zal blijken te zijn om de samenwerking te bereiken tussen de Europese landen die nodig is om zo ‘n beleid te organiseren en te financieren.
We zullen merken dat er allerlei wetten en verdragen moeten worden aangepast en opgezegd en dat er een flink aantal internationale organisaties zullen zijn, waaronder de VN, waarvan we dan geen deel meer uit kunnen maken.
Onze eigen samenleving zal ook niet onveranderd uit het proces komen, maar dat heeft waarschijnlijk even veel voor- als nadelen.
We leven met ruim zeven en een half miljard mensen op aarde. Dat is al een factor drie en een half keer zo veel als de aarde verdragen kan op de wat langere termijn. Dat betekent dat het stoppen en terugdraaien van de immigratie alleen maar een eerste stap is op weg naar een meer bewoonbare aarde. Lukt het ons om de ongewenste immigratie terug te draaien dan hebben we ook meer kans op succes met terugbrengen van het aantal mensen op de wereld van 7,5 naar 2 miljard.
Humaan moeten we blijven, als het enigszins kan, maar humanistisch, dat kunnen we ons niet langer permitteren.

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in allochtonen, europa. Bookmark de permalink .

Een reactie op Remigratie.

  1. Michael zegt:

    Ik zag ooit dit epistel.:
    https://themolesite.wordpress.com/2015/10/18/spanje-en-de-moren-in-de-16e-eeuw/
    Het geeft een beeld hoe het er vroeger aan toeging in Spanje. Dezelfde problemen m.b.t.islam en wat niet al deden zich toen ook al voor. Het werd zo erg dat er geen halve maatregelen meer konden worden genomen, Wellicht is dit een inspiratie voor de mensen in de huidige tijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.