Ongewenste vreemdelingen.

Wat zou je kunnen doen om de immigratie uit moslim landen tegen te gaan en de moslims in Nederland het leven lastig te maken, zodat ze hier vertrekken?

Je zou om te beginnen de verdragen op kunnen zeggen die je met die landen gesloten hebt. Je zou iedereen die naast de Nederlandse nationaliteit ook nog een vreemde nationaliteit heeft,  de Nederlandse kunnen ontnemen. Je zou daarbij een uitzondering kunnen maken voor geslaagde immigranten van wie het goede gedrag door een nader vast te stellen aantal autochtone Nederlanders wordt gegarandeerd. Je zou de uitkeringen  voor mensen uit moslimlanden kunnen halveren en de belastingen, premies, boetes en dergelijk kunnen verdubbelen. Je zou subsidies op huren en huizenprijzen voor vreemdelingen kunnen afschaffen, tenzij die door verdragen worden beschermd. Je zou het commando van leger en politie in vertrouwde handen moeten geven net als het bestuur van de belastingen. Je zou misschien een nieuw gerechtshof moeten oprichten dat boven alle andere wordt geplaatst met speciale bevoegdheden voor handhaving van de nieuwe anti-moslimwetgeving.

Maar het zou wel erg verstandig zijn om met de buurlanden goede afspraken te maken voor je met al die maatregelen gaat beginnen, want reken erop dat die in het buitenland op weerstand zullen stuiten. Hier in Nederland trouwens ook en daarom denk ik dat je het maar vergeten moet. Het gaat niet lukken en veroorzaakt alleen maar een hoop herrie.

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in onzin, wetenschap en filosofie. Bookmark de permalink .