Criminelen en opsporingsambtenaren.

Wie inzicht wil krijgen in de relaties tussen de onderwereld en de opsporingsapparaten die aan onze overheid ter beschikking staan die moet een rijtje foto ’s van bekende boeven vergelijken met die van bekende opsporingsambtenaren.
Neem als voorbeeld nu eens een foto van Johan Verhoek, die ook wel ‘De Hakkelaar’ wordt genoemd en ex-FIOD man en ex-staatssecretaris Fred Teeven. Het lijken niet alleen broertjes, maar wel tweelingbroertjes, al zie je, als je goed kijkt dat Teeven er een paar graden fatsoenlijker uitziet. Maar wel goed kijken dan.
U kent dat verhaal van de opsporingsambtenaar in Weert die tegen betaling info doorgaf aan de onderwereld en de voorzichtige conclusie in de media dat die man met deze handelswijze niet helemaal een uitzondering was.
Als U een indruk wilt krijgen van wat er allemaal mis is bij de Nederlandse politie en bijzondere opsporingsdiensten, ga dan eens praten met een paar ervaren strafrechtadvocaten. Liefst mensen die al gepensioneerd zijn zodat ze geen schade meer oplopen als ze daarbij mensen op de tenen trappen.
Ik denk niet dat er in Europa of op andere plaatsen in de wereld een opsporingsdienst te vinden is waar de discipline zo slecht gehandhaafd wordt als in Nederland. Dus als U serieus wilt onderzoeken beperk U dan niet tot Nederland, maar ga ook eens praten in de buurlanden, om uit te vinden wat ze daar over de Nederlandse politie denken.
We hebben hier een periode gekend waarin politiediensten uit andere steden geen info meer uitwisselden met Amsterdam. Die stad liep toen voorop bij het verdwijnen van normen en waarden, maar sindsdien heeft de rot zich uitgebreid tot de rest van het land. De politie heeft een welverdiende slechte reputatie en daar zou m.i. hoog nodig wat aan gedaan moeten worden.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in strafrecht. Bookmark de permalink .

Een reactie op Criminelen en opsporingsambtenaren.

  1. Dr. W.J.A.C. Rademakers, medisch specialist n.p. zegt:

    BRAVOO…..!!!!, Toon, maar…………..geldt die spiegel niet ook voor Advocaten, qui atque quae…….??!!!!!, mr. A(ntoon) K.!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.