Het moslim probleem.

Aan de vooravond van de Tweede Kamer verkiezingen in maart j.l. was er een debat op TV tussen Geert Wilders en de fractievoorzitter van de CU, Gert-Jan Segers. Ik vond dat een van de beste debatten van de laatste jaren.
Er kwam in alle helderheid het dilemma aan de orde waar de Nederlandse politiek en de Nederlandse samenleving voor staan. De moslim immigranten weigeren om de Nederlandse normen en waarden te aanvaarden en ze vertonen intolerabele criminaliteitscijfers. Het zijn, om het plat te zeggen, voor meer dan veertig procent aso ‘s. Maar ze het land uitgooien, zoals Wilders graag zou zien, komt in strijd met dezelfde normen en waarden die door zo ’n groot percentage van de moslims wordt geschonden.
Wilders verdedigde zijn standpunt met vuur maar Segers zag er wat moe en verward uit. Dat is begrijpelijk, want zijn standpunt is wel de geldende norm en het is ethisch aantrekkelijk, maar het is onverdedigbaar. Wilders heeft gelijk. Je kunt moslims niet hun gang laten gaan. Maar het is een illusie om te menen dat de zachtaardige Nederlandse samenleving, zoals die ruim veertig jaar geleden nog bestond, het uitzetten van de moslims gaat overleven. De samenleving die we daarna overhouden zal niet meer dezelfde zijn, dat is onvermijdelijk.
De enige keuze die we nog hebben is om het verwijderen van de moslims uit Nederland en Europa zo humaan en civiel mogelijk te laten plaats vinden en ook dan zal er nog veel gebeuren wat we absoluut niet zouden willen. Hoe het zou moeten en kunnen heb ik bij herhaling op dit blog betoogd. Het kan alleen redelijk goed aflopen als we bereid zijn om de opvang van de uitgezette moslims in hun nieuwe woonplaats absolute prioriteit te geven en als we dat samen doen met de andere Noord Europese landen die met dezelfde problemen zitten als wij. We moeten het er voor over hebben dat de kosten die het mee zal brengen die van de eerste en tweede wereldoorlog zullen overtreffen. Doe je het anders dan krijg je met zekerheid een burgeroorlog. Maar doe je niets dan komt die burgeroorlog ook, alleen later.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in europa, geloof, Nederland, politiek. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.