Ongewenste allochtonen.

Het is vreemd dat we hier in Europa niet over de middelen beschikken om ongewenste vreemdelingen uit te zetten. Ik vermoed dat we hier in Nederland ongeveer twee miljoen allochtonen hebben en dat dit in andere Noord West Europese landen naar verhouding op hetzelfde niveau ligt. Ongeveer 40% daarvan is ongewenst omdat ze werkeloos zijn of crimineel of allebei.
Dat je die niet allemaal terug kunt sturen naar de landen waar zij of hun ouders vandaan zijn gekomen, is duidelijk. Daarvoor zou je de medewerking van de landen in kwestie nodig hebben en die krijg je niet. Maar we zouden toch met zijn allen een kuststrook in Afrika kunnen pachten waar we alle ongewenste vreemdelingen zouden kunnen onderbrengen. Dat zou wel veel geld kosten maar toch minder dan ze hier allemaal te eten te geven en de kosten te betalen van de schade die ze hier aanrichten. Als je er even bij stil staat wat de ontwrichting nu al kost van onze scholen en de bescherming van de winkels tegen diefstal, de handhaving van een minimum soort orde in de allochtone wijken, dan kom je vlug tot de conclusie dat we middelen moeten zoeken om het percentage criminele allochtonen in dit land van 40% terug te brengen naar nul.
We zullen daar een soort collectief strafrecht voor nodig hebben en de medewerking van de andere Europese landen, maar die zitten met dezelfde problemen als wij, dus op den duur moet dat wel lukken.
Is zo ’n uitzetting eenmaal aan de gang dan zal dat een grote rem betekenen op de verdere instroom van ongewenste vreemdelingen, tenzij de opvang buiten Europa, die we gaan organiseren, een al te aantrekkelijke propositie wordt voor de immigranten. We moeten er dus voor zorgen dat het onaangenaam blijft, maar wel binnen de grenzen van wat we humanitair nog voor onze verantwoording kunnen nemen.
Zo’n centrum voor ongewenste vreemdelingen heeft nog een ander groot voordeel. Als het goed wordt ingericht en de daar geproduceerde diensten en goederen brengen meer op dan ze kosten, dan kan het ook een moderne vorm van ontwikkelingshulp worden. Mensen uit de thuislanden van de bewoners kunnen daar dan komen leren hoe ze hun economie moeten inrichten. Ook dat zal de migratie naar Europa weer remmen.
Dat we de volksverhuizing die momenteel plaats vindt niet zijn gang moeten laten gaan zal iedereen duidelijk zijn die zich in het probleem verdiept. Dat doen veel politici niet, omdat zij het niet zijn die naast de immigranten wonen in de volkswijken, of die zich gedwongen zien om uit de wijken waar ze altijd gewoond hebben te vertrekken naar akelige plaatsen als Purmerend en Almere. Maar de minder welgestelde Nederlanders in de grote steden ondervinden die last aan den lijve en ze hebben intussen van de PVV de tweede partij van Nederland gemaakt. Volgende keer zal de partij van Wilders de grootste worden, als Den Haag niet in beweging komt en daar ziet het niet naar uit.
Ontwikkelingen die een zo kolossale invloed hebben op de samenleving blijven niet zonder politieke gevolgen en in een democratisch samenleving betekent dat een afwisseling van de wacht in de overheid. Ik denk dat we die de komende decennia gaan meemaken.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in allochtonen, europa. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.