Een conflict met de hier verblijvende moslims.

In http://verenoflood.nu/antisemitisme-via-de-schoolbanken-2/ staat een bloemlezing uit de fouten over het Arabisch Israëlische conflict die voorkomen in Nederlandse schoolboeken. Al die fouten impliceren een politieke keuze en die keuze is continu anti Israël.
De meerderheid van de Nederlandse bevolking staat nog steeds achter Israël, maar dat geldt niet voor het progressieve deel van de natie. Dat is het deel waar de schrijvers van schoolboeken uit gerekruteerd worden. Dat zijn dezelfde mensen die partij kiezen voor de islamitische immigranten als die in conflict raken met hun Nederlandse buren. De progressieve Amsterdamse politiek en hoge ambtenarij hebben er voor gezorgd dat zich in Amsterdam moslim wijken konden vormen met een specifieke moslim cultuur en ze hebben met de armen over elkaar toegekeken toen de burgers uit Amsterdamse volkswijken werden verbannen naar Almere en Purmerend.
Hoeveel Arabieren intussen in Nederland wonen weten we niet. Behalve een groot aantal illegalen die niet geregistreerd staan hebben we tweede en derde generatie bewoners, afkomstig uit het midden oosten die geen moslim meer zijn en zich als Nederlanders in de registers inschrijven. Intussen leven ze nog wel in Arabische wijken en maken deel uit van de buitenlandse gewelddadige en criminele cultuur die daar de overhand heeft.
Turken leven meer verspreid in de stad dan Arabieren en zijn ook opvallend minder crimineel, hoewel ze wel gewelddadig zijn. Ze blijven wel Turks, maar hebben toch minder dan Marokkanen de neiging zich van de autochtone Nederlanders af te sluiten.
Een potentieel twistpunt tussen Nederlanders en de hier wonende Arabieren is de oorlog die ooit uit zal breken tussen Israël en haar Arabische buurlanden. De Nederlandse bevolking zal dan weer partij kiezen voor Israël, zoals dat ook indertijd ging in de Yom Kippoer oorlog[1]. Joop den Uijl, die ook in de oorlog al niet helemaal oké is geweest, weigerde wapens en hulpgoederen naar Israël te sturen , maar minister van defensie Vredeling deed het achter zijn rug om.
Zou zo iets nu weer gebeuren dan is de kans groot dat we opstand krijgen van de Arabische jongeren h.t.l.
Te hopen valt dat onze overheid hier goed op voorbereid zal zijn en van die gelegenheid gebruik zal maken om de Arabische jongeren massaal te arresteren en ergens ver van Nederland vandaan in detentie te houden. Dat kan dan het begin zijn van het repatriëren van alle hier wonende Arabieren met uitzondering dan van het kleine gedeelte dat intussen in de normale samenleving is geïntegreerd.

[1] Dat was de oorlog die in 1973 uitbrak, toen op Grote Verzoendag Egypte en Syrië Israël aanvielen. Ook Marokko, Irak, Algerije, Koeweit en Saoedi-Arabië hebben toen troepen naar het oorlogsgebied gestuurd.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in Midden Oosten, Nederland, oorlog. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s