Wilders is een zegen voor dit land.

Wilders roept niet op tot geweld. Geweld en bedreigingen met geweld zijn altijd tegen Wilders gericht en nooit omgekeerd. Toch wordt Wilders in Nederland maar ook ver daarbuiten als een groot probleem gezien. Alle ellende die we met twee miljoen moslims in Nederland hebben, wordt door de pers en de overheid op zijn bord geschoven, terwijl hij eigenlijk niet meer doet dan iedereen er op opmerkzaam maken dat de ellende er is.
Heeft U zich ooit afgevraagd waar al die immigranten het recht vandaan halen om zich hier te vestigen? In principe heb je dat recht alleen als je de Nederlandse nationaliteit hebt of die uit een EU land of van een aantal met name genoemde andere Europese landen. Verder kun je een vergunning tot voorlopig verblijf aanvragen in het buitenland en die krijg je dan als je een werkvergunning hebt, recht hebt op asiel en op nog een aantal andere in de wet genoemde gronden. Maar recht op asiel in Nederland heeft eigenlijk alleen iemand die hier per boot rechtstreeks uit een oorlogsgebied arriveert of uit een land dat om een andere reden als onveilig te boek staat. Niet dus als je over de DUitse of Belgische grens arriveert. Ik heb een familielid die bij de Immigratie en Naturalisatiedienst werkt en heb hem wel eens gevraagd hoeveel asielaanvragers hij heeft meegemaakt die hier rechtstreeks uit een gevaarlijk gebied waren gearriveerd en het antwoord was: nul.
Onder vestiging in Nederland wordt dus verstaan een verblijf van langer dan 90 dagen. Behalve een verblijfsvergunning is daar een inreisvisum voor vereist. Aanvrage gaat via de IND en moet vanuit het buitenland.
Zonder machtiging tot voorlopig verblijf ben je na negentig dagen een illegaal. Illegaal ben je ook als je geen identiteitsbewijs hebt. Mensen die zich op het asielrecht beroepen worden door mensensmokkelaars gedwongen hun identiteitspapieren weg te gooien. Dat maakt het lastig om een onderscheid te maken tussen asielgerechtigden en economische vluchtelingen. In de praktijk mag hier iedereen blijven tot definitief door de rechter is uitgemaakt dat hij geen recht op asiel heeft of op een andere manier verblijfsgerechtigd is geworden. Dan moet hij worden uitgezet, inclusief zijn minderjarige kinderen die hier zijn opgegroeid, vaak alleen Nederlands spreken en niets meer hebben met het land van herkomst van hun ouders.
De hele behandeling van al die immigranten deugt met andere woorden van geen kanten. Dat is de reden waarom er zo veel mensen op Wilders blijven stemmen, al heeft die geen enkel levensvatbaar alternatief en wil er geen andere politieke partij met hem samenwerken. Waarom ze dat niet willen is mij eerlijk gezegd een raadsel. Nederland heeft het beste soort rechts radicalen dat een land zich maar kan wensen en dat is alleen dankzij Wilders

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in allochtonen, maatschappelijk, Nederland. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.