Overbevolking II.

Er leven zeven miljard mensen op de wereld. Volgens de wetenschappers betekent dit dat we overbevolkt zijn. Twee miljard is sustainable; alles daarboven is te veel. Van vijf miljard mensen moeten we dus af zien te komen, maar niet op een willekeurige manier. Bij voorkeur moeten we af van het soort mensen met de hoogste reproductie cijfers.
Van Afrikanen en met name dan de Bantoe negers, van de Arabieren en andere islamieten. Dat zijn allemaal mensen met een te hoge reproductie. Bij Afrikanen moet je er wel rekening mee houden dat de diversiteit groter is dan bij de rest van de mensheid. Het gaat bij de zwarte Afrikanen vooral om de Bantoe negers en niet bijvoorbeeld om Ethiopiërs of Pygmeeën.
In de rest van de wereld is het Latijns Amerika dat erg chaotisch is en waar de bevolkingstoename gepaard gaat aan grootscheepse emigratie.
Wat Amerika en Europa moeten doen ligt voor de hand. In plaats van hulp bij hongersnoden en epidemieën en schepen de we erop uitsturen om mensen op te vissen uit zee, moet er cordons om die hoge productie landen heen en moeten we er voor zorgen dat ongewenste etniciteiten die hier de laatste decennia gekomen zijn de beschaafde wereld weer verlaten. Bovendien moet het gebeuren op een manier waardoor dat deel van de wereld beschaafd kan blijven
Zonder westerse hulp zullen de moslims en de Afrikanen snel weer terug zijn op het bevolkingsniveau dat ze voor de negentiende eeuw hadden en uit zich zelf is de bevolkingstoename in de westerse landen niet erg groot.
Is zo iets christelijk, vraagt U zich misschien af. Nee, dat is het niet, maar het is wel noodzakelijk als de wereld moet overleven.

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in maatschappelijk, wetenschap en filosofie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s