Hillary, no way.

Ik weet niet wat ik erger vind, het optreden van president Trump of de reactie van de media in de VS en Europa op dat optreden.
Er wordt zo massaal en eentonig kritiek geleverd op alles wat die man doet, dat je het net zo goed achterwege zou kunnen laten. Je hoeft alleen te zeggen Trump heeft x gedaan of y niet gedaan en daarmee geef ik aan dat het dus fout is.
Als we acht jaar met deze misère doorgaan, zijn alle media failliet en is het maar de vraag of mensen nog de fut hebben om weer naar de stembus te gaan. Het lijkt ook niets meer uit te maken of je met een goede of een minder goede journalist te maken hebt. Ze zeggen toch allemaal hetzelfde met hetzelfde treurige gezicht.
Niemand lijkt in de VSA te begrijpen dat de reden waarom Trump gekozen werd het besluit van de democraten is geweest om Hillary Clinton voor te dragen als presidentskandidaat. Iedere andere kandidaat zou het hebben gewonnen van Donald Trump, alleen Hillary Clinton niet. Ze is een iets minder grote boef dan haar echtgenoot Bill Clinton, maar dat kon ook makkelijk. Intussen is ze toch maar met hem getrouwd en waar hij nog een zekere charme heeft, is zij alleen maar bot. Er is geen enkele reden waar om dat mens president van de VS had moeten worden en dat hebben de kiezers van de VS tot uiting gebracht op 8 november van vorig jaar. Ze kozen niet voor Trump ze kozen tegen Hillary en nu zitten ze daar met de gebakken peren.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in Amerika, politiek. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hillary, no way.

  1. Guus Bierman zegt:

    160 miljoen Trump stemmers kan niet alleen een protest stem zijn geweest ! Amerika is in acht jaar door moslim Obama down the drain gegaan met een deficit van 20 triljoen Dollars , omhoog met 10 triljoen vanaf 8 jaar geleden ! De 160 miljoen Trump stemmers waren niet gek en wisten verdomd goed dat de Democraten dat idiote beleid wilden door zetten en kijk dan komt een zakenman voorbij die kan optellen en aftrekken en dat pikken de democraten niet vandaar hun achterbakse acties met Lindsy Deposy of hoe heet dat mens ook heet voorop .Wat de mainstream media zicjh niet realiseerd is dat ze nu in de fuik vallen die Trump heeft opgezet en wel dat de Obamawet op gegronde reden zoals door Trump bekritiseerd nu niet te niet is gedaan door de democraten en een gedeelte van dat oude republikeinse pluche ! Hij laat het nu op zijn beloop ,de premies lopen binnen een jaar explosief op voor de medicare en dan komt Trump terug met het bewijs dat hij gelijk had .Overigens al die oude senatoren zowel democraten als republikeien zijn als de dood dat ze hun baan verliezen ! Sommigen zitten er 35 jaarin en Trump kan ze missen als kiespijn vandaar hun bekrompte reactie ! Time wil tell en laat het ook een les zijn voor RutTe die nu op zijn borst slaat van hij heeft Nederland gered ! Niets is minder waar .Hij heeft domweg verloren ,Zijn department van justitie bestaat niet meer door hun slechte beleid ,hij heeft 10 zetels verloren dus wat heeft hij nu gewonnen ?.Hij is gewoon een arrogante onbenul en de partijen die gewonnen hebben zijn allereerst de PVV met Vijf zetels ,Baudet met twee vanaf niets en Jesse Klaver .Dus Rutte ik zou maar eens goed gaan nadenken voordat je iemand uitsluit of nog meer stemmen kwijt raakt bij een volgende vervroegde verkiezengen als je met Groen Links wil regeren .Wat een trieste bedoening die Nederlandse politiek !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.