Allochtone wijken

We leven tegenwoordig met een merkwaardig dilemma. De immigratie van niet westerse allochtonen die bereid en in staat zijn om hier te integreren is een verrijking van de samenleving en met name ook van het straatbeeld. Tegelijkertijd is de vestiging in dit land en in de buurlanden van allochtone stedelijke wijken een groeiende ramp. Als we een burgeroorlog op termijn willen voorkomen dan is het nu de hoogste tijd daar een einde aan te maken.
Ik las een dezer dagen dat de schade die veroorzaakt wordt door allochtone jongeren vele honderden miljoenen per jaar bedraagt, maar zonder dat te gaan zitten narekenen kan ik U verzekeren dat de schade ordes van grootte meer bedraagt dan dat.
Als je alleen al nagaat wat het ons onderwijs gekost heeft dat er onevenredig veel aandacht moet worden besteed aan hun taalachterstanden. Het is kwalijk dat de minder welgestelden van autochtone afkomst nu minder opleiding krijgen dan hun toekomt, omdat de lessen worden verstoord door allochtonen. In de grote steden zijn de allochtone jongeren tegenwoordig in de meerderheid, onder andere omdat welgestelde Nederlanders die zich dat kunnen permitteren de steden en dorpen in de buurt zijn gaan opzoeken waar nog scholen voorkomen zonder allochtonen.
We komen er niet onder uit. We zullen de niet integreerbare allochtonen het land en het werelddeel Europa weer uit moeten werken. Als het kan zullen we ook de progressieve overheidsdienaren weg moeten zien te krijgen die dit allemaal op hun geweten hebben.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in allochtonen, ethiek, europa, maatschappelijk, Nederland. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.