Onintegreerbare immigranten.

Erik Akerboom, die sinds 1 maart 2016 het hoofd is van de Nederlandse politie, wil de diversiteit van het Nederlandse politiekorps vergroten. Alleen als we weten wat er in de allochtone wijken omgaat, doordat we er onze eigen mensen hebben, kunnen we daar op een efficiënte manier ingrijpen, meent hij.
Niet zo lang geleden is een allochtone bewaker van de politicus Wilders gearresteerd, die op de hoogte was van de beveiligingsmaatregelen en die ze in het kader van zijn diversiteit doorgaf aan een allochtone misdadigersbende.
Die kennis die politie en allochtonen van elkaar hebben werkt dus twee kanten op. Als we na de verkiezingen een meerderheid in de Nederlandse politiek krijgen die het verdwijnen van allochtone wijken uit ons land voorstaat en die daar daadwerkelijk wat aan wil gaan doen, dan zou het goed zijn om te beginnen met het ontslaan van politiechefs met zulke bizarre ideeën.
Nederland is vanouds een vreedzaam land en alle immigranten die we hier sinds de zestiende eeuw hebben opgenomen hebben zich aan dat vreedzame leefklimaat aangepast.
Sinds de zeventiger jaren van de vorige eeuw is dat veranderd. We hebben toegestaan dat zich hier miljoenen allochtonen vestigden in eigen wijken in de steden, met hun eigen criminele en gewelddadige leefklimaat, die in sociaal en financieel opzicht een grote last vormen voor de samenleving.
We zijn hier in Nederland niet de enige slachtoffers van dit fenomeen. Ook in de Scandinavische, de Duits sprekende landen en in Frankrijk en België zitten ze met soortgelijke problemen. We zullen als Noord Europa in onderlinge samenwerking die vreemdelingen ons werelddeel weer moeten uitwerken en dat zal dan het grootste project worden van de komende decennia.
De methoden die we daar voor gaan gebruiken moeten humaan zijn. Alleen dan krijgen we de meerderheid mee voor dat project en bovendien is dat de enige manier waarop onze eigen humanistische samenleving kan overleven. Dat project zal een dubbel doel moeten hebben. Het moet een plaats creëren waar al die vluchtelingen en economische migranten uit Afrika en Arabië een nieuw leven kunnen opbouwen, zodat de stroom die nu jaarlijks naar Europa trekt wordt afgebogen. En het moet een plaats zijn waar we groepen mensen die zich in Europa misdragen naar toe kunnen sturen.
Het zal een majeure aanpassing van ons strafrecht vragen om dat op een ordelijke manier te laten gebeuren en waarschijnlijk ook het sluiten van nieuwe verdragen en het oprichten van nieuwe internationale organisaties.
Het zal samenwerking vragen met de grote mogendheden op deze wereld. In de eerste plaats met de Verenigde Staten, maar ook met Rusland, China en India. Met name met Rusland hebben we grote verschillen van mening over wat wel wat niet is toegestaan bij dit soort ethnic cleansing en het zal ons zeker dwingen om te kiezen tussen verschillende kwaden.
Toch denk ik dat we niet omheen komen. De onintegreerbare immigranten van de laatste decennia met hun gewelddadige islamcultuur moeten Europa uit en hoe eerder hoe beter.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in allochtonen, europa, maatschappelijk, Midden Oosten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.