De diversiteit bij de overheid.

We hebben een diversiteitsbeleid bij de politie en de bewakingsdiensten en ook bij het leger. Onder diversiteit te verstaan meer allochtonen, wat statistisch wil zeggen meer criminelen.
Dat is de reden waarom we van de week die heibel hadden over een corrupte bewaker van Wilders en waarom er toen meteen allerlei berichten kwamen dat zulke dingen wel vaker voorkomen. Niet de veiligheid van de te beschermen personen staat in dit beleid op de eerste plaats, maar het gevoel bij de betrokken ambtenaren dat hun geen discriminatie moet kunnen worden verweten. Niet discrimineren wil zeggen meer allochtonen op kwetsbare posten, ongeacht hun integriteit of bekwaamheid.
‘Tenslotte zijn er zijn ook corrupte autochtone agenten’, zei Liesbeth Huyzer, die sinds kort korpschef is van de politie en verantwoordelijk voor het minder wit maken van de blauwe dienst.
Een paar opmerkingen over Huyzer en haar corps. In de eerste plaats lijkt het me onzin om een vrouw te benoemen tot hoofd van een militaire of politionele organisatie. Dat is een van die uitingen van positieve discriminatie waarmee de organisatie van zo’n dienst wordt ondermijnd. Er is bij de politie bovendien al voldoende mis om er geen extra problemen bovenop te gaan stapelen. Vrouwen in het leger of bij de politie zijn in principe onzin, net als mannen die voor de kinderen en het huishouden gaan zorgen. Wie meent dat er geen wezenlijke verschillen meer zijn tussen de seksen is van Lotje getikt.
Een vrouw als hoofd van de politie is al even stom als Marokkanen in de beveiliging van Wilders. Het mooie is natuurlijk dat zoiets dan ook meteen wordt aangetoond. ‘Tenslotte zijn er ook corrupte autochtone agenten’ zei Liesbeth, waarmee ze meteen bewees dat ze geen idee heeft waarom we die bewaking van Wilders c.s. hebben. Als we over twee en een halve week een rechtse meerderheid krijgen in de Tweede Kamer, dan zullen dit soort gevaarlijk wezens uit politie en leger worden verwijderd, mogen we hopen.
Een land zonder discriminatie is een ijdele hoop, zolang de gediscrimineerde bevolkingsgroep zich van de rest van het land onderscheidt door een sterk verhoogd niveau van criminaliteit en door andere asociale eigenschappen. Het doet er niet toe hoe je zoiets dan noemt, maar de afkeuring van die bevolkingsgroep door de rest wordt dan onvermijdelijk.
Ik denk dat we straks, als we er wat aan gaan doen, weer overal de progressieve tegenwerping zullen horen, dat lang niet alle Marokkanen misdadig zijn en dat er ook Nederlandsche vervroegde schoolverlaters zijn die geen baan kunnen vinden en hun leven lang van een uitkering leven.
We hebben nu eenmaal moeite om in groepen te denken en in subculturen. Ook als het voor iedereen intussen absoluut duidelijk is dat de Marokkaanse gemeenschap in Nederland het haar leden onmogelijk maakt om de hier heersende normen en waarden over te nemen, dan nog durft de Nederlandsche elite daar niet de consequentie uit te trekken dat we van die Marokkanen af moeten, dat ze Nederland weer uit moeten en wel hoe sneller hoe beter.
Hoe, dat is een andere kwestie en een ingewikkelde, maar dat, daar kan zo langzamerhand geen twijfel meer over zijn. Wie niet integreert moet weg. Ook al meent men in progressieve kring dat vreemde en misdadige culturen hier evenveel recht van verblijf hebben als het oude Nederland van rust en orde. De grote meerderheid van Nederland is dat niet met Kuzu c.s. eens en wil dat er wat aan gebeurt.
En als dat straks eenmaal achter de rug is en al die allochtonen wijken zijn weer verdwenen uit Nederland, dan zullen we eens goed moeten bekijken hoe een overheid zo kon falen dat het oude Nederland in een paar decennia kon veranderen in een land waar geweld en criminaliteit een normale zaak geworden is. Dat is een overheid die met wortel en tak van de aardbodem hoort te verdwijnen om te worden vervangen door iets waar de bevolking wel op kan vertrouwen.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in maatschappelijk, Nederland. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.