Remigratie is onvermijdelijk.

Als we immigranten hebben in Nederland die als ongenode en als ongewenste gasten moeten worden beschouwd dan is het nu zaak dat we ons gaan afvragen hoe we daar weer van afkomen.
Het eerste wat we dan moeten doen is zorgen dat er bij de volgende verkiezingen zo gestemd wordt dat een progressieve regering in Nederland niet langer mogelijk is. Het is het falen geweest van de achtereenvolgende regeringen van PvdA, geholpen door het CDA en een aantal kleinere linkse partijtjes, dat ons deze last heeft bezorgd. Ook al is de PvdA intussen zelf een klein partijtje geworden, dat neemt niet weg dat de top van de overheid in dit land nog vol zit met haar aanhang.
Nederland met zijn oppervlakte van veertig duizend vierkante kilometer en zijn zeventien miljoen inwoners kan zich geen vijandige minderheden permitteren. De afgelopen generatie is besteed aan pogingen tot integratie van de niet westerse immigranten en het blijkt dat de tegenstellingen tussen de bevolkingsgroepen zijn blijven groeien in plaats van af te nemen. Hier is dus sprake van een steeds groter wordend probleem en het gaat niet aan daar nog langer de kop voor in het zand te steken.
De moeilijkheid hierbij is dat we vooralsnog geen politieke partij hebben die een geloofwaardig programma heeft om dit probleem aan te pakken. Veel mensen zullen maart a.s. op Wilders gaan stemmen maar de PVV beschikt niet over een programma en over de mankracht om zelf de leiding te nemen in dit extreem lastige probleemveld. Wilders vertegenwoordigt de proteststem in dit land en die stem is op zich wel nuttig maar biedt geen uitweg uit de moeilijkheden.
Belangrijk is om te beseffen dat Nederland bij een zo zware inbreuk op de progressieve ideologie niet op eigen houtje kan opereren. Dat zal samen met gelijkgezinde buurlanden moeten, waarbij Nederland in nauwe samenwerking met Duitsland wel het voortouw zal moeten nemen. Duitsland zelf is daarvoor nog steeds te beladen met een gewelddadig verleden.
Een politiek van terugkeer van ongewenste immigranten zal met de volgende elementen rekening moeten houden.
Voorop staat dat men zich moet realiseren dat goed geïntegreerde immigranten geen ongewenste immigranten zijn. Het gaat om de niet geïntegreerden, die in aparte wijken wonen en hun vreemde en gewelddadige cultuur hebben vastgehouden. Wie wil weten hoe die cultuur met etnische tegenstellingen omgaat moet naar Syrië kijken, of naar Irak, of naar Libië of Jemen.
Een tweede belangrijk punt is dat er voor mensen die West Europa verlaten een aanvaardbaar alternatief moet zijn. Daarbij moet rekening worden gehouden met de waarschijnlijkheid dat de landen van oorsprong deze mensen niet terug willen. Wie zich zelf afhankelijk zou maken van de medewerking van de thuislanden zal bedrogen uitkomen. Het alternatief zal door ons zelf gecreëerd moeten worden en het zal erg kostbaar worden. Van de andere kant zal een zo grootscheepse onderneming ook veel nieuwe economische activiteit genereren. Als alternatief is het in elk geval te verkiezen boven de periode van geweld uitmondend in burgeroorlog, die ons te wachten staat als we niets doen.
Een van de wapens die de progressieven gebruiken om hun politiek van ongeremde immigratie te verdedigen is een verwijzing naar de Hitlertijd, uitmondend in de tweede wereldoorlog en de Holocaust. Dat zelfde argument zal straks worden gebruikt tegen degenen die zullen proberen om tot een remigratie te komen. Dat argument is vals. De joden die in de Hitlertijd werden vermoord waren sinds de vroege middeleeuwen inwoners van Duitsland en andere Europese landen. Er was geen sprake van dat er steeds meer uit Azië en Afrika deze kant op kwamen. En tenslotte waren de joden misschien in de Oostenrijks Hongaarse monarchie als een aparte etniciteit te beschouwen. In West Europa waren ze volledig geïntegreerd. Beter zelfs, moet je constateren, dan Hitler en zijn nazi’s.
Bij de remigratie van in hoofdzaak Turken, Arabieren en Antillianen gaat het om mensen die de laatste decennia hier heen gekomen zijn, die weigeren zich aan te passen aan de hier geldende normen en waarden en die in alle opzichten een negatieve toegevoegde waarde hebben voor de samenleving. Voor zover het Turken, Arabieren en Antillianen betreft die wel geïntegreerd zijn dan geldt voor hen hetzelfde als voor alle andere Nederlanders: ze blijven welkom. Als zou blijken dat het bij goed geïntegreerde nieuwkomers vooral om Turken gaat, moet U dat niet verbazen.
Als U meent dat we voor Antillianen een uitzondering moeten maken omdat de Antillen tot het Koninkrijk horen en een voormalige kolonie van ons vormen, dan leeft U in het verleden en heeft geen oog voor de toekomst. Nederland moet uit het Koninkrijk der Nederlanden treden en met ieder van eilanden die er deel van uit maken aparte overeenkomsten sluiten om de gevolgen van de ontbinding van het Statuut zoveel mogelijk te verzachten. Maar de koloniale tijd ligt definitief achter ons en verplichtingen uit die tijd zijn intussen wel afgelost.
De groep Antillianen die hier verblijft is trouwens klein. Het is vooral hun uitzonderlijke criminaliteit die hun aanwezigheid zo ongewenst maakt. Het echte probleem zijn de Arabieren en in minder mate de Turken. Beter uitgedrukt het probleem is de islam die voorkomt dat mensen uit het Midden Oosten hier integreren.
Waarom de islam onder de vrijheid van godsdienst valt is trouwens een raadsel. De vrijheid van godsdienst – en niet bijvoorbeeld een vrijheid om nazidenkbeelden te verspreiden – bestaat, omdat godsdiensten als regel van hun aanhang betere mensen maken. Het is verdraagzaam om mensen hun godsdienst zoveel mogelijk op hun eigen manier te laten beleven. Voor de islam in zijn bestaande vorm geldt dat niet. Overal op de wereld waar je islam aantreft vindt je geweld en onverdraagzaamheid. Het onzin om daar ruimte aan te geven.
Als een zo duidelijk breuk met de progressiviteit leid tot een herschikking van internationale verhoudingen, moet we ons daar niet door laten afschrikken. Als het beteken dat we uit de VN en al haar instellingen treden, het zij zo. Ook de EU in zijn bestaande vorm zou een dergelijke breuk niet overleven en ook dat is niet erg. Zolang we zorgen dat we met de noordelijke landen van West Europa op één lijn blijven, zullen we de rest wel zien.

Advertenties

Over akasdorp

gepensioneerd advocaat
Dit bericht werd geplaatst in geloof, geweld, maatschappelijk, Nederland. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s